Kabelová televize UPC zařadila do nabídky dětskou televizi Tuty

27. červen 2017

Od samotného začátku je stanice dostupná s funkcí EPG, tedy elektronickou verzí televizního magazínu. Zpětné zhlédnutí v délce sedmi dnů aktivní není.

V nabídce digitální kabelové televize společnosti UPC Česká republika se objevila nová stanice Tuty, jejíž program je věnovaný výhradně dětem a teenagerům. UPC je tak dalším velkým operátorem na našem trhu, který kanál zařadil. Stanice odstartovala 1. června a v nabídce už ji má například satelitní služba Skylink (zde je součástí základního balíku), k dispozici je i v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací.

Operátor UPC zařadil Tuty na programovou pozici 127. Od samotného začátku je stanice dostupná s funkcí EPG, tedy elektronickou verzí televizního magazínu. Díky programovému průvodci si mohou zákazníci operátora snadno nastavit nahrávání svého oblíbeného pořadu. Zpětné zhlédnutí, které UPC nabízí u vybraných programů v rozsahu sedmi dní, není u této stanice aktivováno. Tuty TV je dostupná z multiplexu na frekvenci 754 MHz, kterou dříve využívala i Brno TV. Ta je již z nabídky delší dobu odpojena.

autor: lukpo
Spustit audio