Kabelový operátor UPC doplňuje videotéku MyPrime o tituly Universal Studios

23. srpen 2017

Vlastník UPC, společnost Liberty Global, už dříve oznámila, že do svých boxů připojených k internetu implementuje také videoslužbu Netflix.

Společnost UPC opět výrazně rozšiřuje nabídku své videotéky MyPrime. V české premiéře v ní od tohoto týdne nabídne filmy a seriály z dílny Universal Studios, mezi jinými například populární, Zlatými glóby oceněný seriál Mr. Robot. Nové tituly budou přibývat v průběhu následujících tří let, do konce tohoto roku uživatele MyPrime čeká 40 titulů filmové klasiky a přibývat budou i nejnovější americké seriály.

V následujícím roce se ve videotéce objeví čtyři sta epizod seriálové tvorby a rok později ještě o stovku víc. Vlastník UPC, společnost Liberty Global, už dříve oznámila, že do svých boxů připojených k internetu implementuje také videoslužbu Netflix. V některých zemích už byl tento krok proveden, Česká republika i Slovensko na něj zatím čeká. Netflix už nabízí vybrané filmy a seriály s titulky, u několika z nich je k dispozici i české audio. V následujících letech lze očekávat lokalizaci služby do češtiny jako například v Polsku nebo Německu.

Uživatelé videotéky mohou již tento rok zhlédnout Apollo 13, Čelisti, Zjizvenou tvář či trilogii Návrat do budoucnosti. K dispozici jsou nově i seriály Panství Downtown či Knight Rider, v premiéře se představí seriál Game of Silence. Všechny nově přidané filmy a seriály jsou v nabídce ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a s českými titulky nebo dabingem. Zákazníci UPC ve videotéce MyPrime mohou neomezeně sledovat více než dva tisíce filmů, seriálů a dětských programů. Výhodou MyPrime je oproti ostatním video službám rozsáhlá nabídka českých filmů a pohádek, které čerpají především z Národního filmového archívu.

autor: lukpo
Spustit audio