Kabelový operátor UPC nabídne pořady České televize až po dobu půl roku

23. srpen 2016

V současné době jsou k dispozici v TV archivu na platformě Horizon například seriály Pět mrtvých psů, Modré stíny nebo Případy 1. oddělení.

Nabídka pořadů dostupných on-line v rámci TV archivu kabelového operátora UPC Česká republika se zvětšila a bude tomu tak i do budoucna. Umožnila to dohoda firmy s Českou televizí. Webu Digitální rádio to potvrdil tiskový mluvčí společnosti Jaroslav Kolár. „Zejména archiv České televize má nyní více titulů, protože některé seriály můžeme mít na základě dohody až 6 měsíců v TV archivu. Je to výhodnější zejména, když začínají nabíhat nové řady seriálů,“ konstatoval Kolar.

V současné době jsou k dispozici v TV archivu na platformě Horizon například seriály Pět mrtvých psů, Modré stíny nebo Případy 1. oddělení. Česká televize do podzimní sezóny vstoupí s některými novinkami v této oblasti. Diváci se mohou těšit mimo jiné na kriminálku Rapl, pokračování Doktora Martina nebo seriál Já, Mattoni. Komerční televize v tuto chvíli nabízely kromě některých seriálů (Nova Ordinace, Prima Jetelín) také vybrané filmy z poslední doby. Kabelový operátor UPC nadále počítá i se zpřístupněním sedmidenního archivu na Horizon boxech, které proběhne v průběhu podzimu.

autor: lukpo
Spustit audio