Kabelový operátor UPC přichází s dalšími vylepšeními, přidal nové video aplikace

14. září 2017

Od dnešního dne mají zákazníci možnost přehrávání titulů z videotéky MyPrime v prostředí streamingových platforem Chromecast nebo AirPlay.

Kabelový operátor UPC Česká republika dále vylepšuje prostředí platformy Horizon, na níž fungují její přijímače pro digitální televizi. Po přidání zpravodajského serveru iDNES.cz a zábavného portálu Playtvák.cz (oba mediální dům Mafra), mají nově klienti přístup také k videoslužbám Vimeo a Dailymotion. První je lokalizována do češtiny, druhá částečně v angličtině. Prostředí je přizpůsobeno pro prostředí kabelových přijímačů.

Další z novinek, kterou největší kabelová firma uvádí od dnešního dne, je možnost přehrávání titulů z videotéky MyPrime v prostředí streamingových platforem Chromecast nebo AirPlay. Díky tomu si mohou zájemci přehrát obsah z nabídky operátora UPC i na televizoru, případně monitoru, který (primárně) neslouží pro sledování kabelové televize. Martin Miller, generální ředitel česko-slovenské pobočky UPC na tiskové konferenci minulý týden řekl, že klienti se dočkají do budoucna dalšího obsahu, operátor ho však bude přidávat tak, aby přinášel přidanou hodnotu.

Aplikace Vimeo na platformě Horizon
autor: lukpo
Spustit audio