Kabelový operátor UPC testuje nový placený kanál WAR Svět válek

1. září 2017

Podzimní novinky odhalí firma na tiskové konferenci příští týden. Redakce webu Digitální rádio nebude na akci chybět a přinese z ní aktuální informace.

Společnost UPC Česká republika, největší kabelový operátor na trhu, zahájil v uplynulých dnech ve své síti veřejné testy nové placené televize WAR Svět válek. Od října bude tuto stanici provozovat Československá filmová společnost, stávající držitel licencí pro stanice Kinosvět, CS Film, CS Mini a Horor film. Obsahem vysílání je stejná smyčka, která je k vidění například v pražské a středočeské Regionální síti 4 z vysílačů Strahov, Ládví a Zelený pruh.

Ve zkušebním režimu byla stanice vysílána s vysokým datovým tokem, který dosahoval průměrně hodnoty okolo 7 Mbps a dvoukanálovým audiem se 192 kbps. Program je vysílán v plném standardním rozlišení, tedy 720x576 obrazových bodů s 25 snímky za sekundu s kódováním MPEG-2. Promo smyčka není kódována. Největší kabelový operátor chystá pro své zákazníky na podzim řadu novinek. Přikládá jim takovou důležitost, že na příští úterý svolal tiskovou konferenci, které se zúčastní i generální ředitel Martin Miller. Redakce webu Digitální rádio pochopitelně nebude na této akci chybět.

Parametry příjmu: frekvence 714 MHz, SR 6900, modulace 64 QAM

autor: lukpo
Spustit audio