Kabelový operátor UPC zařadil do nabídky stanici Radiožurnál – olympijský speciál

13. únor 2018

Operátor šíří v nabídce desítky rozhlasových stanic. K dispozici jsou rádia veřejnoprávní i privátní, a to nejen z České republiky, ale i zahraničí.

V nabídce největší kabelového operátora na trhu, společnosti UPC Česká republika, se objevila stanice Radiožurnál – olympijský speciál. Firma zařadila digitální stanici na programovou pozici 324, kterou jinak využívá pro příležitostné vysílání Rádia Retro. Tato stanice se ale k posluchačům opět dostane s novým programem až 15. března, takže operátor mohl kapacitu využít právě pro sportovní program veřejnoprávního média.

Kabelový operátor UPC šíří v nabídce desítky rozhlasových stanic. K dispozici jsou rádia veřejnoprávní i privátní, a to nejen z České republiky, ale i zahraničí. Český rozhlas je zastoupen všemi analogovými i digitálními okruhy, nabídku doplňují i regionální stanice. Zatímco karlovarského studio veřejnoprávního média už v nabídce je, byť jako samostatná buňka zatím nefunguje, Zlín na zařazení stále čeká. Operátor ho původně avizoval na konec roku 2017. Radiožurnál – olympijský speciál bude vysílat až do 25. února. Jeho signál je k dispozici v rámci DAB+ multiplexů, v mobilní aplikaci iRadio a na webu Českého rozhlasu.

autor: lukpo
Spustit audio