Kiss Fresh: Novinka z celoplošného britského digitálního rádia

15. srpen 2017

Jak již z názvu stanice vyplývá, Kiss Fresh se orientuje výhradně na novou hudbu. Zájemci se mohou těšit nejen na popovou muziku, ale například i house, hip hop nebo R’n’B.

Majitelé digitálních rádií ve Velké Británii si mohou naladit na svých přijímačích novou celoplošnou digitální stanici Kiss Fresh. Tematický okruh se stal součástí multiplexu D1 National (Digital One) a byl mu vyhrazen datový tok 80 kbps v mono režimu a normě DAB. Zájemci z České republiky nebo Slovenska si mohou naladit webový stream programu. Na oficiálních webových stránkách je blokován, k dispozici je na portálu Streema.com.

Jak již z názvu stanice vyplývá, Kiss Fresh se orientuje výhradně na novou hudbu. Zájemci se mohou těšit nejen na popovou muziku, ale například i house, hip hop nebo R’n’B. Ve večerních hodinách budou pro posluchače připraveny speciální tematické hudební bloky. „Nacházíme se ve zlaté éře urban music a je tu velká příležitost přilákat k našemu programu nové publikum, které není uspokojeno nabídkou hlavního Kissu. Nejdeme proti naší hlavní stanici, chceme uspokojit určité komunity posluchačů a nabídnout jim konkrétní žánry,“ konstatoval pro RadioToday Andy Roberts, programový šéf rozhlasové skupiny.

autor: lukpo
Spustit audio