Koukalová či Krčmář na vlastní oči? Vstupenky na biatlonové sprinty jsou stále v prodeji

V Novém městě na Moravě finišují přípravy na závody Světového poháru v biatlonu, zatímco na víkendový program je vyprodáno a k dostání jsou pouze VIP vstupenky, na čtvrteční a páteční sprinty stále zbývá v součtu přes pět tisíc lístků v ceně do 350 korun.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pohled do zaplněné Vysočina arény

Pohled do zaplněné Vysočina arény | Foto: Jan Kodet | Zdroj: Český rozhlas

Na čtvrteční sprint mužů je v prodeji ještě 500 lístků na tribuny Vysočina Arény v Novém Městě na Moravě. Ondřeje Moravce či Michaly Krčmáře a Šlesingra mohou vidět i fanoušci na trati, tam ve středu v poledne zbývá ještě 2000 neobsazených míst.

Ještě víc diváků má šanci sehnat lístky na Gabrielu Koukalovou a další české reprezentantky při pátečním sprintu žen. Zbývá přes 1300 lístků na tribunu a podobný počet k trati. Na tribuny stojí od 275 do 350 korun, vstupenka k trati stojí 150 korun.

Na oba dny jsou v prodeji i VIP vstupenky, ty stojí 5000 korun. Na víkendový program jsou levnější vstupenky vyprodané, zbývají poslední VIP.

Česká reprezentace v úterý v Novém městě na Moravě poprvé trénovala po příjezdu ze slovinské Pokljuky. „Vlastně se těším, hrozně moc, ale je mi jasné, že to bude masakr. Tolik fanoušků!? Asi budou očekávat, že navážu na své dosavadní výsledky,“ tuší Eva Puskarčíková.

Během čtyřdenního programu organizátoři očekávají návštěvu až 120 tisíc fanoušků.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme