Křížem krajem – nová letní fotografická soutěž

24. červen 2016

Křížem krajem, vaši oblíbenou turistickou soutěž, jsme pro vás opět nachystali na prázdninové měsíce. Novinkou letos ale je, že nebudete navštěvovat námi určená turistická místa. Tentokrát bude na vás, která místa navštívíte.

Navštivte tak od 29. června do konce prázdnin jakákoliv turistická místa Moravskoslezského kraje, vyfoťte se na tomto místě s logem Českého rozhlasu Ostrava a vyhrajte horská kola, pobyt v hotelu v Beskydech a další atraktivní ceny.

Hrací karta ke stažení

Logo Českého rozhlasu Ostrava, spolu se slevovými kupóny pro návštěvu vybraných muzeí a zámků, najdete na předposlední straně přílohy Deníku s názvem Cesty městy. Příloha vyjde 29. června. Později v průběhu července bude příloha Cesty městy také k dispozici v informačních centrech našeho kraje.

Své fotografie nám zasílejte na e-mailovou adresu soutez.ostrava@rozhlas.cz nejpozději do neděle 28. srpna 2016. Fotografie průběžně zveřejníme na naší facebookové stránce v samostatné galerii. Své fotografie sdílejte i na svém facebookovém profilu.

Vítězem soutěže se stane fotografie autora, která do 31. srpna získá nejvíce označení „like“. Podle počtu získaných „like“ odměníme celkem 10 soutěžících. Jeden z vás získá také mimořádnou cenu. Tu přidělí soutěžícímu odborná komise složená z vedení stanice a profesionálních fotografů.

Poznávejte, bavte se, fotografujte – to je nová letní soutěž Českého rozhlasu Ostrava.

Pravidla soutěže Křížem krajem 2016 jsou zveřejněna zde (v přiloženém souboru).


Partneři soutěže jsou:
4EVER, Váš regionální DENÍK, Hotel Ondrášův dvůr, Chata Prašivá

Letní soutěž Křížem krajem 2016
autor: ČRo Ostrava
Spustit audio