Like Radio rozšířilo nabídku DAB rozhlasu v Birminghamu

10. říjen 2016

Stanice hraje interprety z let nedávno minulých, například The Black Eyed Peas, Crazy Town, Destiny's Child nebo Shaggy.

Nabídku digitálního rozhlasového vysílání DAB v Birminghamu rozšířila rozhlasová stanice Like Radio. Informaci přinesl web Wohnort.org. Stanice se stala součástí rozhlasového multiplexu Trial Birmingham a byl jí vyhrazen datový tok pouhých 80 kbps při použitém kódování DAB, a to navíc ještě ve zvuku mono. Velkou poslechovou kvalitu tedy od daného programu očekávat nelze. Stanice je k dispozici i pro on-line poslech.

Jak je z webových stránek stanice patrné, rozhlasový program hraje hudbu z let minulých, ovšem nikoliv příliš staré hity. Mezi nejpopulárnější hity v playlistu (seznamu skladeb) patřily v době psaní tohoto textu například The Black Eyed Peas – Rock That Body, Crazy Town – Butterfly, Destiny's Child - Independent Women Part 1, Shaggy – Angel nebo Mr. Hudson – Supernova, tedy převážně písničky z minulého desetiletí. Multiplex Birmingham Trial, jehož je stanice součástí, je v provozu od září loňského roku a povolení má do roku 2018.

autor: lukpo
Spustit audio