Manželka šéfa Šlágr TV připravuje novou televizi Natura, dostupná bude v HbbTV

15. srpen 2017

„Půjde o plnohodnotný televizní program. Nebudeme vysílat obsah uložený někde na disku. Manželka se o problematiku přírody a záležitosti mezi nebem a zemí hodně zajímá,“ popsal Karel Peterka.

Jana Peterková, manželka podnikatele a hudebníka Karla Peterky, připravuje novou tematickou televizi Natura. Webu Digitální rádio to potvrdil přímo Peterka. Podle jeho slov půjde o stanici dostupnou v rámci internetové distribuce. Program se má objevit v hybridním vysílání televize Šlágr, které je dostupné v rámci multiplexu 3 Českých Radiokomunikací, v DVB-T2 síti téhož operátora, na satelitu Astra 3B i v kabelových rozvodech UPC.

„Půjde o plnohodnotný televizní program. Nebudeme vysílat obsah uložený někde na disku. Manželka se o problematiku přírody a záležitosti mezi nebem a zemí hodně zajímá,“ popsal Digitálnímu rádiu Karel Peterka. Televize Natura bude fungovat na základě licence pro zvláštní přenosové systémy, o kterou musí požádat Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Podle Peterky bude tento krok následovat v blízké době. Potřebnou ochrannou známku na sebe má Jana Peterková registrovanou od pondělí 14. srpna.

autor: lukpo
Spustit audio