Melody Radio Vintage zamíří jako novinka do DAB+ ve Francii, otestujte ji

10. květen 2018

Značka Melody není na francouzském trhu ničím neznámým a mohli by ji znát i satelitní diváci v České republice díky stejnojmenné hudební televizi.

Do francouzského éteru se chystá nová rozhlasová stanice Melody Radio Vintage. Jak již název stanice napovídá, program bude nabízet legendární francouzské a mezinárodní písně. Ke slyšení budou výhradně skladby od šedesátých do devadesátých let dvacátého století. Prostřednictvím terestrického signálu bude možné Melody Radio Vintage zachytit v Lille, kde je spuštění DAB+ naplánováno na červen.

Značka Melody není na francouzském trhu ničím neznámým a mohli by ji znát i satelitní diváci v České republice. Hudební televize Melody TV šíří svůj signál prostřednictvím družice Astra na pozici 19,2 stupně východně. Program je součástí nabídky satelitní televize Canal France. On-line prezentaci Melody Radio Vintage najdete na adrese http://www.melody.tv/radio/#, kde je k dispozici i její internetový stream. V případě, že toto vysílání není k dispozici, můžete zkusit jeho obdobu: http://melodyvintage.radio.net/.

autor: lukpo
Spustit audio