Mezinárodní festivalová přehlídka Prix Bohemia Radio se představila s novým webem

24. leden 2018

Prix Bohemia Radio je tradiční soutěžní přehlídkou toho nejlepšího z rozhlasové tvorby, jejímž vyhlašovatelem a pořadatelem je Český rozhlas.

Mezinárodní festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio se v uplynulých dnech představil s kompletně novou webovou prezentací. Ta souvisí s přechodem portálu do nového redakčního systému Drupal, který zároveň umožňuje prohlížet portál komfortně na mobilních zařízeních – web se automaticky přizpůsobí velikosti displeje. Překlopení nové prezentace je naplánováno i pro další portály Českého rozhlasu, mj. Týdeník Rozhlas nebo program jednotlivých stanic.

Prix Bohemia Radio je tradiční soutěžní přehlídkou toho nejlepšího z rozhlasové tvorby, jejímž vyhlašovatelem a pořadatelem je Český rozhlas. Ambicí festivalu je rozvíjet a sdílet rozhlasovou tvorbu veřejnoprávních médií v zemích střední Evropy s důrazem na členy Visegrádské čtyřky (V4). Základním smyslem a posláním Prix Bohemia Radio je zvyšování kvality rozhlasové tvorby a prezentace veřejnoprávních médií zemí V4 jako institucí, které vytvářejí a šíří kulturní hodnoty. Další ročník festivalu proběhne ve dnech od 19. do 22. března.

autor: lukpo
Spustit audio