Mobilní aplikaci „Radiotéka – audioknihy do kapsy“ čeká další vývoj

22. únor 2017

Nová mobilní aplikace Radiotéka je zcela zaměřená na bohatství audioknih a rozhlasových her Českého rozhlasu, nejčastěji z vysílání stanic Dvojka a Vltava.

Mobilní aplikace „Radiotéka – audioknihy do kapsy“ v podobě, v jaké ji minulý týden představil svým koncesionářům Český rozhlas, není definitivní. Aplikace bude procházet dalším vývojem. V její další verzi chtějí do aplikace Nová média integrovat možnost ukládat do mobilu i audioknihy, které si posluchači zakoupí v e-shopu Radioservisu Českého rozhlasu. Ten na vývoji aplikace spolupracoval s firmou Grand IT.

„Nová mobilní aplikace Radiotéka je zcela zaměřená na bohatství audioknih a rozhlasových her Českého rozhlasu, nejčastěji z vysílání stanic Dvojka, Vltava, ale najdete v ní i pohádky z Rádia Junior. Nabízíme je přehledně v mobilu na jednom místě co nejjednodušším způsobem. Speciální funkcionalitou Radiotéky je mezipaměť, díky které můžete i v místech se špatným internetovým pokrytím poslouchat díla poskytovaná ve streamu,“ uvedl ředitel Nových médií ČRo Alexandr Pícha. Veškerý přehled mobilních aplikací Českého rozhlasu je k dispozici na adrese: http://mobil.rozhlas.cz/.

autor: lukpo
Spustit audio