Mobilní televizi spustil konečně i operátor Skylink, krátce po konkurenční Digi TV

12. září 2016

Uživatelé mohou mimo jiné přehrávat pořady zpětně z třicetihodinového archívu nebo sledovat filmy z videopůjčovny Banaxi.

Aplikaci, která umožní sledovat televizní vysílání i na mobilních zařízeních a počítačích, už má i satelitní služba Skylink, jíž vlastní lucemburská společnost M7 Group. K dispozici je pro operační systémy Andoid a iOS. Operátor ji spustil krátce poté, co ji pod názvem Digi 2 GO představil i konkurenční provider Digi Czech Republic, který stojí za Digi TV. Tato služba funguje na trhu od začátku září. Mobilní televizi už mají v tuto chvíli na trhu všichni významní hráči včetně O2 a UPC.

„Se Skylink Live TV již mohou všichni zákazníci Skylinku sledovat vybrané programy také na jiných zařízeních v domácnosti (chytrém telefonu, tabletu nebo PC), přehrávat pořady zpětně z třicetihodinového archívu anebo sledovat filmy z videopůjčovny (Banaxi),“ uvedl mediální zástupce firmy Marek Němec. M7 Group oznámila také uvedení nového set-top-boxu Samsung EVO-S, který se má na trh dostat v horizontu několika týdnů. Uživatel bude moci používat svůj mobilní telefon či tablet jako chytrý ovladač, libovolně střídat zařízení při sledování pořadu, přerušovat a spouštět vysílání bez ztráty děje anebo získávat více informací díky rozšířenému programovému průvodci.

autor: lukpo
Spustit audio