Moderátor Dalibor Gondík se bojí kamer

23. duben 2014

Z obrazovek dobře známý sympaťák Dalibor Gondík se při své návštěvě ve studiu Českého rozhlasu České Budějovice vyznal z lásky k rádiu a strachu z webových kamer.

Při moderování pořadu Dvanáct ve dvanáct Českého rozhlasu dvojky prý Dalibor hypnotizuje mikrofon. „Představuji si při tom konkrétní lidi, jako by to bylo na divadle,“ svěřil se včera oblíbený moderátor v odpolední Fontáně. Husí kůži a mrazení v zádech mu ale v rozhlasovém studiu působí webkamery, které prý ničí intimní atmosféru mezi ním a posluchači. Naštěstí v českobudějovickém studiu žádný technický strašák na Dalibora nečíhal.

Skvělý moderátor, herec a hudebník si dnes do Českých Budějovic do rozhlasu zaběhl na koncert. A to doslova, protože běh je vedle hudby jeho velký koníček. Také před návštěvou studia se proběhl v Hluboké nad Vltavou. Co by dobře trénovaný sportovec si střihnul hned ten nejprudší kopec od kostela k zámku.

A víte, jak obvykle končí Gondíkův pracovní den? „Když přijdu domů, vypnu všechny spotřebiče, zhasnu světla, zapálím svíčky a poslouchám rádio,“ svěřil se včera zpěvák v živě vysílaném rozhovoru.

autor: Ivan Studený
Spustit audio