Nekódovaný Ultra HD kanál QVC UHD již nabízí divákům kompletní servis

18. prosinec 2017

V rámci hybridních aplikací je možné například zhlédnout aktuální nabídky teleshoppingového kanálu, nejlepší produkty dne, k dispozici je i archiv odvysílaných bloků nebo kategorie O nás.

Německá nekódovaná televize QVC UHD, druhý teleshoppingový kanál v Ultra HD rozlišení na satelitu Astra, již nabízí svým divákům kompletní servis. Kromě samotného programu je nyní ke stanici připojen také elektronický programový průvodce (EPG) a zejména hybridní vysílání HbbTV, které mohou využívat televizory a set-top boxy připojené k internetu s podporou tohoto standardu. Aplikace jsou dostupné i pro zájemce z České republiky a Slovenska.

V rámci hybridních aplikací je možné například zhlédnout aktuální nabídky teleshoppingového kanálu, nejlepší produkty dne, k dispozici je i archiv odvysílaných bloků nebo kategorie O nás. Pro srovnání, Šlágr 2, který je možné taktéž považovat za teleshoppingovou televizi, doposud nemá nejen HbbTV, ale také programového průvodce (EPG). Divák se tak prakticky nemá šanci dozvědět, co nová televize Karla Peterky vysílá. Informace o programu nejsou k dispozici ani na webových stránkách Šlágr TV. Stanice prozatím nefiguruje v nabídkách kabelových operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio