Německá veřejnoprávní stanice MDR Jump chystá na zítřek den s hity 90. let

31. leden 2018

Ve vysílání nebudou chybět známé světové i německé kapely a interpreti, kteří formovali období devadesátých let. Z éteru se ve večerních hodinách ozve i moderátor Mola Adebisi.

Čtvrtek 1. února budou ve vysílání německé veřejnoprávní stanice MDR Jump znít pouze hity z období 90. let 20. století. Milovníkům devadesátek, kteří jsou v dosahu DAB+ multiplexu MDR, doporučujeme naladit právě tuto stanici, jež nabídne také doprovodnou grafiku formou slideshow. Ostatní zájemci si pak mohou tento program naladit z německých VKV vysílačů u hranic, případně na internetu ve speciálním přehrávači.

Ve vysílání nebudou chybět známé světové i německé kapely a interpreti, kteří formovali období devadesátých let. Namátkou to budou Marusha, The Kelly Family, Die Ärzte, DJ Bobo, Aerosmith, Lucilectric, Haddaway a řada dalších. Ve vysílání MDR Jump bude možné od devatenácti do jednadvaceti hodin slyšet blok německého moderátora Moly Adebisiho. Toho mohou znát z dřívějších dob čeští satelitní diváci z kanálu VIVA. V 21 hodin ho pak vystřídá producent Alex Christensen známý spíše pod pseudonymem Alex C. Christensen je jedním ze zakládajících členů eurodancového uskupení U96.

autor: lukpo
Spustit audio