Nova představila podzimní schéma, portál Voyo dozná na mobilech výrazných změn

1. srpen 2017

Nejsledovanější komerční televize nasadí dokumentární sérii Příběhy českých zločinů s investigativním reportérem Jankem Kroupou. Prozatím ho má v kategorii "Připravujeme".

Mediální skupina Nova kromě podzimních programových novinek, které představujeme v presskitu, uvede také novou verzi aplikace videoportálu Voyo pro mobilní zařízení s operačním systémem Android a iOS. Nova ji představila na dnešní tiskové konferenci konané pod Pražským hradem. Mobilní aplikace následuje aktualizovanou verzi nedávno uvedenou v televizorech LG.

Podle informací redakce webu Digitální rádio bude aktualizace aplikace spočívat nejen v úpravě grafického rozhraní, ale přinese i nové funkce - například doporučování obsahu, který by mohl uživatele zajímat, rozkoukané pořady ve speciální kategorii nebo sdílení obsahu na sociálních sítích. Z podzimních novinek skupiny Nova doporučuje naše redakce formát Příběhy českých zločinů, za kterým stojí investigativní novinář a kreativní producent Janek Kroupa z týmu Českého rozhlasu. Dokumentární série, která prozatím nemá jistý termín nasazení, nabídne uzavřené kriminální případy a jejich dopady na psychiku pozůstalých a blízkých.

autor: lukpo
Spustit audio