O2 se snaží přilákat další klienty, láká na bezplatný O2TV Sport

24. říjen 2016

Kanál využívá funkce takzvané multidimenze, takže jeho vysílání je možné v době konání více události rozdělit na několik samostatných stanic.

O2TV, největší IPTV služba na našem trhu, se snaží ke službě O2TV přilákat další klienty. Platforma, které se letos podařilo atakovat hranici dvou set tisíc zákazníků, dává zájemcům možnost získání měsíčního přístupu ke kanálu O2TV Sport zdarma. Právě ten je hlavním lákadlem IPTV služby O2TV. Diváci tu mohou sledovat například kompletní pokrytí Ligy mistrů UEFA nebo nejatraktivnější zápas z každého kola nejvyšší české fotbalové soutěže.

Bezplatný přístup ke službě je možné získat z webové stránky http://www.o2.cz/osobni/o2tv-sport/. „S kampaní jsme startovali před pražským derby. Zákazníci, kteří voucher využijí, mají na 30 dní k dispozici pouze kanál O2TV Sport, který můžou sledovat buď v aplikaci, případně na webu. Zároveň jim prostřednictvím emailů a SMS zpráv posíláme zajímavé programové tipy,“ popsala webu Digitální rádio Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2 Czech Republic. Kanál O2TV Sport využívá funkce takzvané multidimenze, takže jeho vysílání je možné v době konání více události rozdělit na několik samostatných stanic.

autor: lukpo
Spustit audio