O2TV atakovala na konci září hranici 220 tisíc klientů

25. říjen 2016

Zájem zákazníků o svou IP televizi se O2 podařilo zvýšit funkcí multidimenze a také exkluzivním kanálem O2TV Sport, který později doplnila stanice O2TV Fotbal.

Na konci třetího kvartálu letošního roku měla O2TV, tedy největší IPTV služba na našem trhu, 220 tisíc klientů. Vyplývá to z dnes zveřejněných výsledků hospodaření jejího vlastníka, společnosti O2 Czech Republic. Oproti předchozímu kvartálu tak jde o nárůst o tři tisíce zákazníků, meziročně pak 11,6 %. Firma prozradila, že službu Multi, která umožňuje sledovat O2TV na více televizorech najednou, si pořídilo 32 tisíc domácností. V současné době registruje operátor 250 tisíc aktivních set-top-boxů.

Zájem zákazníků o svou IP televizi se O2 podařilo zvýšit funkcí multidimenze a také exkluzivním kanálem O2TV Sport, který později doplnila stanice O2TV Fotbal. V lednu 2017 odstartuje O2TV Tenis, který v průběhu roku doplní O2TV Hokej. „Po úspěšné spolupráci se společností Staropramen uzavřelo O2 nově partnerství s jedničkou na českém trhu, pivovarem Plzeňský Prazdroj. Tržní podíl sítě restaurací, barů a hospod, kde čepují piva těchto pivovarů, dosahuje více než 60 %. Počet diváků, kteří O2TV aktivně sledují přes mobilní aplikaci nebo na internetu, nadále roste a v září 2016 tento způsob sledování televize využilo již téměř 350 tisíc diváků,“ doplnila firma.

autor: lukpo
Spustit audio