O2TV musí vyřadit z nabídky stanice Digi Sport, služba Digi TV potvrdila exkluzivitu

25. červenec 2016

Šíření Digi Sportu výhradně v nabídkách operátorů satelitní služby Digi TV je pokračováním jejich několikaleté strategické spolupráce.

Největší česká IPTV služba na našem trhu, tedy O2TV, bude nucena v první polovině srpna vyřadit z nabídky kanály Digi Sport 1 a 2, které svým klientům nabízí jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Jak potvrdila webu Digitální rádio Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2 Czech Republic, 8. srpna se jako náhrada pro zákazníky objeví v O2TV nová stanice O2TV Fotbal. Důvodem k tomuto kroku je exkluzivita, kterou se rozhodl na tyto programy uplatnit provozovatel satelitní služby Digi TV v České republice.

Šíření Digi Sportu výhradně v nabídkách operátorů satelitní služby Digi TV je pokračováním jejich několikaleté strategické spolupráce. Znamená to, že fotbaloví fanoušci budou moci exkluzivně na Nové Digi TV sledovat přenosy z anglické Premier League a Sky Bet Championship či španělské La Ligy. První dvě soutěže získali provozovatelé Digi TV v České republice a na Slovensku po období tří let, poslední pak na dva roky. Digi CZ vkládá do spolupráce fotbalový obsah a DIGI Slovakia zajistí jeho výrobu po produkční i programové stránce.

autor: lukpo
Spustit audio