O2TV se na konci roku dařilo, za poslední kvartál přidala sedm tisíc nových klientů

30. leden 2018

Mezi zákazníky je stále oblíbená doplňková služba Multi, která domácnostem umožňuje sledovat vysílání na více televizorech najednou.

O2TV, největší IPTV služba na našem trhu, kterou provozuje společnost O2 Czech Republic, nadále roste. V posledním kvartálu loňského roku se firmě podařilo přidat pro tuto platformu sedm tisíc nových zákazníků. Vyplývá to z hospodářských výsledků, které dnes O2 zveřejnila. Ke konci prosince 2017 evidovala firma 237 tisíc klientů O2TV (jedná se o IPTV a OTT verzi). Meziroční nárůst činí 7,5 %.

V průběhu roku 2017 se počet klientů zvýšil o šestnáct tisíc. Mezi zákazníky je stále oblíbená doplňková služba Multi, která domácnostem umožňuje sledovat O2TV na více televizorech najednou. Tuto službu na konci prosince 2017 využívalo téměř 36 tisíc domácností a O2 tak eviduje již téměř 275 tisíc aktivních set-top boxů. Operátor potvrzuje, že O2TV je pro něj nadále růstovou oblastí. Firma před několika dny oznámila, že se jí podařilo získat od nadcházející sezóny kompletní vysílací práva pro fotbalovou Ligu mistrů UEFA.

autor: lukpo
Spustit audio