O2TV zařadila s několikaměsíčním zpožděním lokalizaci u dvou dětských programů

1. březen 2018

„Mezi našimi zákazníky jsou dětské kanály velmi oblíbené. Proto jim chceme nabídnout všechny možnosti a funkcionality, které O2TV nabízí,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu této služby.

O2TV, největší IPTV operátor na českém trhu, konečně připojil českou jazykovou stopu k dětským kanálům Nick Jr. a Cartoon Network. Diváci si tak mohou od dnešního dne vybrat, zdali budou programy sledovat s dabingem, případně v originálním znění. Stanice Nick Jr. byla lokalizování loni od 1. června, Cartoon Network o něco později – 20. září 2017. O několikaměsíčním zpoždění se O2 Czech Republic v tiskové zprávě pochopitelně nezmiňuje.

„Mezi našimi zákazníky jsou dětské kanály velmi oblíbené. Proto jim chceme nabídnout všechny možnosti a funkcionality, které O2TV nabízí,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2TV, a doplnila: „Děti se mohou zábavnou formou procvičovat v cizích jazycích. Díky zpětnému zhlédnutí a přepínání jazykových verzí si například mohou nejdříve pustit anglickou, a pak i českou verzi oblíbeného animáku.“ O2TV má v nabídce prozatím pouze verzi Cartoon Network se standardním rozlišením, dětský program Nick Jr. v HD kvalitě zatím dostupný není.

autor: lukpo
Spustit audio