Od fotbalistů Příbrami byl odvolán trenér Tobiáš, ligu má zachránit Pulpit

Ještě před úterním tréninkem byl od fotbalistů Příbrami odvolán trenér Pavel Tobiáš. Tým, který na jaře posbíral jen 5 bodů a má jednobodový náskok na sestupové pozice, povede ve zbývajících třech zápasech Martin Pulpit.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér mosteckých fotbalistů Martin Půlpit při utkání v Ústí nad Labem.

Trenér mosteckých fotbalistů Martin Půlpit při utkání v Ústí nad Labem.

Fotbalisté Příbrami se tři kola před koncem ocitli v kritické situaci. Středočeši během jarních zápasů získali pouze pět bodů za jednu výhru a dvě remízy. V tabulce se propadli až na 14. místo a mají pouze jediný bod k dobru před patnáctou Olomoucí.

Proto se vedení klubu rozhodlo dát týmu s aktuálně nejhorší formou v lize nový impuls. Trenéra Pavla Tobiáše střídá motivátor Martin Pulpit, který tým vedl už na dnešním tréninku.

„Situace v Synot lize je velice vážná. Musím co nejrychleji poznat mužstvo, za dva či tři tréninky budu vědět více,“ řekl Martin Pulpit klubovému webu.

Už v sobotu čeká Příbram klíčový zápas ve Zlíně. V případě vítězství by se Středočeši na své soupeře mohli dotáhnout. Do konce sezony je pak čeká domácí souboj proti Slavii a závěrečné kolo v Jablonci.

V české nejvyšší soutěži Martin Pulpit trénoval Mladou Boleslav, Plzeň či Viktorii Žižkov. Působil také v ostravském Baníku či ve Zlíně. Naposledy trénoval druholigové mužstvo v Saúdské Arábii.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme