Odstartovala rocková televize Rebel 2 Slušnej kanál

4. září 2017

Změnu názvu stanice doprovodilo několik programových i technických úprav. Jednou z novinek je nasazení nového loga, kterému nadále dominuje nápis Slušnej kanál.

Na pozici po rockové stanici Slušnej kanál mohou diváci najít od pondělí 4. září novou tematickou televizi Rebel 2 Slušnej kanál. K plánované změně tak došlo v rekordně krátké době několika dní. Plánovaný krok schválila Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém posledním zasedání, které se konalo minulý týden, v úterý 29. srpna. Provozovatelem stanice je jedna z firem rockera Radima Pařízka.

Změnu názvu stanice doprovodilo několik programových i technických úprav. Jednou z novinek je nasazení nového loga, kterému nadále dominuje nápis Slušnej kanál. Označení Rebel 2 je spíše jako doplněk, i když je umístěný na první pozici. Spolu se změnou názvu a úpravou identifikátoru stanice došlo také k proměně vizuálu. Na operátorech je nyní přejmenování programové pozice, k níž už přistoupili zástupci společnosti Prague Digital TV provozující Regionální síť 4. Tady se stanice identifikuje jako REBEL 2 SLUSNEJ KANAL.

autor: lukpo
Spustit audio