Oldies stanice Kultradio je spokojena s výsledky, které ji přináší DAB+ rozhlas

14. srpen 2017

Pravidelný denní poslech Kultradia deklaruje 83 tisíc posluchačů. Ve večerních hodinách postavila stanice své vysílání na tematických blocích, což ji přináší pestré složení publika.

Bavorská rozhlasová stanice Kultradio hodnotí vstup do digitální distribuce DAB+ jako své nejlepší rozhodnutí, které pro posluchače mohla udělat. Odvolává se na aktuální výsledky Funkanalyse Bayern. Povědomí o značce Kultradio má více než 640 tisíc lidí. Nejúspěšnějším pořadem stanice je její ranní show, kterou denně ladí devatenáct tisíc posluchačů, úspěšný je i odpolední blok od 16.00 do 18.00 s šestnácti tisíci posluchači.

Pravidelný denní poslech Kultradia deklaruje 83 tisíc posluchačů. Ve večerních hodinách postavila stanice své vysílání na tematických blocích. V neděli to jsou zamilované hity, v úterý kultovní hity padesátých a šedesátých let, každé první pondělí v měsíci country music a například v pátek od 20.00 do 22.00 hudba devadesátých let, v níž nechybí známé, ale i méně známé, případně neznámé skladby. „Nechceme usnout na vavřínech a náš program budeme neustále zlepšovat. Vzestupný trend poslechovosti nás žene kupředu,“ uvedla programové šéfka Stefanie Enders.

autor: lukpo
Spustit audio