On-line platforma SledováníTV zareagovala na nevázanost HBO GO přes operátory

20. listopad 2017

Služba byla ještě před několika dny de facto jedinou platformou u nás, která umožňovala předplatné bez nutnosti objednávky dalšího placeného balíku.

On-line platforma SledováníTV.cz mění cenovou politiku předplatného služby HBO GO. Reaguje tak na skutečnost, že HBO Europe začala nabízet v České republice, na Slovensku a dalších zemích tuto videotéku bez vázanosti k jednotlivým operátorům. HBO GO si tak nyní může přímo od jeho provozovatele objednat i ten zájemce, který nemá kabelovou, IPTV, případně satelitní televizi. Jde zejména o reakci na konkurenční platformy Netflix a Amazon.

Služba SledováníTV.cz byla ještě před několika dny de facto jedinou platformou u nás, která umožňovala předplatné HBO GO bez nutnosti objednávky dalšího placeného balíku. HBO Europe ale přišla od uplynulého týdne s novou cenou 199 korun/měsíc. Na tuto nabídku tedy musel provozovatel SledováníTV.cz bleskově zareagovat. Cenu snížil a nově je tak stejná jako v případě, že si klienti platformu objednají přímo u HBO Europe. Provozovatel HBO GO ale navíc tuto službu nabízí v případě prvního měsíce na vyzkoušení zcela zdarma.

autor: lukpo
Spustit audio