On-line platforma SledováníTV.cz přidala dvě nové stanice, nabízí i Travelxp HD

16. březen 2018

Provozovatel nabízí nově jeden z dětských kanálů v anglickém i originálním znění. Jedná se přitom o dvě odlišné verze stanice, i když s totožným obsahem.

V uplynulých dnech se v nabídce on-line platformy SledováníTV.cz, kterou využívají zejména poskytovatelé internetového připojení, ale například i operátor Vodafone, objevily dva nové televizní programy. Distribuci rozšiřuje dokumentární televize Travelxp, která se objevila na předvolbě 41. Stanice je dostupná s českou lokalizací, kterou kvůli kritice čekají velké změny. Provozovatel již změnil dabingové studio a některé pořady nechá namlouvat znovu.

Druhou programovou novinkou je dětský program Cartoon Network. Tuto stanici již sice služba v nabídce měla, ale doposud pouze v originálním znění, tedy v angličtině. Tato verze nadále v programovém rastru zůstává, doplňuje ji však české audio. Zatímco Cartoon Network CZ je od počátku vysílání v širokoúhlém formátu, původní verze má nastavený poměr na 4:3. Tento nedostatek vyřešil provozovatel služby tak, že program uměle natáhnul přes celou obrazovku. Stejně k divákům distribuuje i sesterskou dětskou televizi Boomerang – vysílá pouze anglicky.

autor: lukpo
Spustit audio