On-line platforma SledováníTV.cz s podporou Chromecastu, další dva kanály v HD

21. březen 2018

Překlopení první stanice do vysokého rozlišení se obecně očekávalo, druhý program je však vzhledem ke svému obsahu spíše překvapením.

Provozovatel on-line platformy SledováníTV.cz umožní od dnešního dne využívat tuto službu i prostřednictvím streamovacího zařízení Chromecast od Googlu. Jde o dobrou zprávu zejména pro ty zákazníky, kteří sice mohou mít televizor připojený k internetu, ale jejich produkt neobsahuje aplikaci SledováníTV.cz. Možnost ocení i majitelé starších televizorů, z nichž umí Chromecast udělat „chytřejší zařízení“. Stejnou možnost nabízí například i HBO GO nebo Voyo.

Podpora Chromecastu není ale jedinou novinkou, kterou platforma SledováníTV.cz pro své diváky připravila. Ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) jsou nyní dostupné další dvě stanice, jmenovitě Mňam TV a překvapivě i Mňau TV. Provozovatelem obou kanálů je společnost S&P Broadcasting, za níž stojí maďarský podnikatel Pál Milkovics. Mňam TV ani Mňau TV nijak zvlášť neodlišují verze se standardním a klasickým rozlišením, takže symbol HD u nich nenajdete. SledováníTV.cz počítá také se zařazením nového programu Prima Krimi.

autor: lukpo
Spustit audio