On-line služba SledováníTV.cz dál pracuje se zpětným zhlédnutím v délce sedmi dnů

30. listopad 2017

SledováníTV.cz je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů on-line televize v České republice. Její služby fungují zejména na řadě sítí menších a středně velkých operátorů.

Provozovatel on-line služby SledováníTV.cz vyšel vstříc svým zákazníkům. Sedmidenní archiv pořadů, který byl doposud dostupný pouze u vybraných televizních stanic, je nyní dostupný prakticky u všech programů. Webu Digitální rádio to potvrdila manažerka společnosti Marie Indráková. „V partnerských sítích je třeba mít aktivní balíček "Zpětné přehrávání až 7 dní + Nahrávky 50 hodin". Mimo partnerské sítě stačí mít balíček "Standard" nebo "Prémium",“ uvedla Indráková.

SledováníTV.cz je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů on-line televize v České republice. Její služby fungují zejména na řadě sítí menších a středně velkých operátorů, kteří by například sami o sobě nebyli takovou službu schopni nabídnout. Služeb platformy SledováníTV.cz využívá mimo jiné i Vodafone. Sedmidenní archiv už je dnes standardní službou u řady operátorů, nutně ale není vždy pravidlem. Nabízí ho i kabelová služba UPC, nicméně pouze u některých programů. T-Mobile TV nedávno prodloužila tuto funkci na 72 hodin, O2TV si ponechává padesátihodinový archiv.

autor: lukpo
Spustit audio