Operátor freeSAT přidá od listopadu dva nové programy od Novy a Primy

23. říjen 2017

Satelitní službě se na českém trhu dlouhodobě nedaří a s počtem klientů se začíná sestupnou tendencí přibližovat k hranici sta tisíc klientů.

Satelitní služba freeSAT, jejímž provozovatelem je společnost UPC DTH, přidá od 1. listopadu do nabídky Light dva nové programy. Filmoví fanoušci ocení přidání programu Prima Max z portfolia FTV Prima. Díky němu uvidí zájemci nejen blockbustery, ale také další české a světové filmové premiéry. Program bude k nalezení na pozici 9. Další novinkou bude Nova 2 patřící do portfolia mediální skupiny Nova.

Nova 2 se zaměřuje především na komediální a zábavné pořady, filmy a seriály. Diváci mohou tuto stanici znát pod jejím bývalým označením Smíchov. Nova 2 přináší nejen premiérový tuzemský obsah, ale také populární zahraniční zábavné show, širokou řadu sitkomů, televizních seriálů, animovaných pohádek pro děti, ale také zpravodajství. Program bude dostupný na pozici 21. Již od září mohou klienti freeSATu využívat stanice Golf Channel, která je dostupná ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio