Operátor Itself reaguje na konkurenci, sedmidenní archiv zavádí i služba Interaktivní TV

5. prosinec 2017

S Interaktivní TV nabídne poskytovatel internetu svým zákazníkům sledování televize na set-top-boxu, mobilních zařízení nebo počítači, a to s využitím interaktivních funkcí.

Operátor Itself se stává další společností na českém trhu, která nabídne svým zákazníkům funkci zpětného zhlédnutí v rozsahu sedmi dnů. Stejný servis už nabízí klientům například největší kabelová firma UPC nebo internetová platforma SledováníTV.cz. Rozšíření archivu je zahrnuto v základní ceně služby, takže její výše zůstává beze změny. Itself nabízí Interaktivní TV jako službu určenou pro poskytovatele internetu, kteří mají zájem o televizní služby.

S Interaktivní TV poskytovatel internetu nabídne svým zákazníkům sledování televize na set-top-boxu (Arris VIP1113), mobilních zařízení (s operačním systémem iOS nebo Android) nebo počítači (PC nebo Mac) s využitím interaktivních funkcí. Programová nabídka představuje sestavu více než 120 televizních kanálů, z nichž je 48 dostupných v HD rozlišení. Největší předností Interaktivní TV je využití technologie adaptivního streamingu. Spočívá ve vytvoření 5 synchronizovaných profilů z jednoho vstupního streamu. Pro využití služby v maximální kvalitě je doporučena linka s rychlostí minimálně 8 Mbps.

autor: lukpo
Spustit audio