Operátor Media Broadcast láká před Vánocemi diváky v Německu k přechodu na DVB-T2

28. listopad 2017

Od středy 8. listopadu je možné přijímat DVB-T2 z Německa i na omezeném území Čech, a to díky vysílačům Dresden – Wachwitz a Löbau – Schafberg.

Telekomunikační firma Media Broadcast zahájila vánoční kampaň, která má přesvědčit diváky, aby si před nadcházejícími svátky pořídili placenou pozemní televizi freenet TV. Pokud na nabídku kývnou, za 99 euro, tedy v přepočtu přibližně dva a půl tisíce korun, získají vybavení v ceně 169 euro (téměř 4300 Kč). Základem je předplatné na období jednoho roku. Doplňkem k němu je pak internetový Samsung Media Box Lite a sleva 20 euro na nákup v Disney e-shopu.

Vánoční nabídku označuje freenet TV jako „Balíček 3 v 1“. Prakticky všechny programy v německém DVB-T2 jsou k dispozici ve Full HD rozlišení – formát 1080p50. Zatímco privátní stanice jsou kódovány, veřejnoprávní programy jsou k dispozici zcela bez poplatků (volně) a není tedy pro ně nutné žádné dodatečné zařízení, jako je modul CI+, případně certifikovaný box dané služby. Do konce roku je v plánu dosažení 950 tisíc platících zákazníků. Od středy 8. listopadu je možné přijímat DVB-T2 z Německa i na omezeném území Čech, a to díky vysílačům Dresden – Wachwitz a Löbau – Schafberg.

autor: lukpo
Spustit audio