Operátor Media Broadcast přichází s vylepšením svého USB tuneru pro DVB-T2

5. říjen 2017

Výhoda použití „USB klíče“ je jasná. Uživatel nemusí používat pro sledování placených kanálů žádné další dekódovací zařízení.

Německá společnost Media Broadcast, která je operátorem tamní placené pozemní DVB-T2 televize freenet TV, přišla s několika softwarovými vylepšeními pro svůj USB tuner. Aktualizace přináší zejména vyšší zvukovou i obrazovou kvalitu, snížení nároků na vytížení procesoru (CPU) a neméně důležitá je i ve výsledku menší spotřeba elektrické energie. Nová verze sofwaru pro freenet TV USB Stick byla uvolněna v průběhu minulého měsíce.

Výhoda použití „USB klíče“ je jasná. Uživatel nemusí používat pro sledování placených kanálů žádné další dekódovací zařízení. Stačí pouze připojit tuner do USB portu, nainstalovat software a je-li v dosahu nabídky freenet TV, programy jsou následně dekódovány. Plná placená nabídka je zpřístupněna po registraci zařízení na dobu tří měsíců. Kromě těchto stanic je možné pochopitelně přijímat i volnou nabídku složenou zejména z německých veřejnoprávních kanálů televizí ARD a ZDF – vše v nativním Full HD formátu.

autor: lukpo
Spustit audio