Operátor Media Broadcast se spojil pro ochranu DVB-T2 se společností Irdeto

24. říjen 2016

Firma bude mít k dispozici komplexní řešení, které do budoucna umožní spuštění bezpečné platformy freenet TV po celém Německu.

Svou hybridní DVB-T2 platformu freenet TV bude telekomunikační operátor Media Broadcast chránit v Německu prostřednictvím technického řešení společnosti Irdeto. Firma uvedla, že řešení nabízí vysokou flexibilitu a spolehlivé zabezpečení obsahu. Řešení Media Broadcast v sobě integruje jak hardwarovou, tak i softwarovou část. Ochrana prostřednictvím klasického CA rozhraní (modul) a DRM (systém proti kopírování obsahu) již nebude nutná.

Media Broadcast tak bude mít k dispozici komplexní řešení, které do budoucna umožní spuštění bezpečné platformy freenet TV po celém Německu. Půjde nejen o šíření obsahu prostřednictvím klasické televizní sítě DVB-T2 (programy ve Full HD kvalitě 1080p50), ale také skrze internetovou distribuci, a to včetně placených služeb. Koncové řešení Media Broadcast bude všem zájemcům dostupné od prvního čtvrtletí příštího roku. Aktuálně nejsou programy v německém DVB-T2 kódovány. V současné době probíhají testy ochrany obsahu v Berlíně.

autor: lukpo
Spustit audio