Operátor O2 odhalí podrobnosti o své neplacené televizi již za několik dní

23. únor 2017

Firma již provozovala neplacený kanál v pozemním vysílání v minulosti. Stanice O2 Info fungovala před lety jako promo stanice O2TV v DVB-T multiplexu 4.

Společnost O2 Czech Republic odhalí již za několik dní veškeré informace týkající se jejího neplaceného, volně šířeného terestrického kanálu O2TV Free. Vyplývá to z informací, které dnes firma rozeslala médiím. Akce se bude konat ve čtvrtek 2. března od 9.30, tedy pouhý den poté, kdy České Radiokomunikace oficiálně odstartují vysílání DVB-T2/HEVC.

„O2 se poprvé se svou televizí O2TV pouští do free-to-air světa. Zajímá Vás, co nabídne českým divákům? A jak naloží v terestrickém vysílání se sportovním obsahem? Naši strategii Vám na tiskové konferenci rádi představí David Duroň (ředitel O2TV), Marek Kindernay (ředitel O2TV Sport) a Branislav Valo (produktový manažer O2TV),“ uvádí v pozvánce operátor. Firma již provozovala neplacený kanál v pozemním vysílání v minulosti. Stanice O2 Info fungovala jako promo stanice v multiplexu 4 a lákala klienty na využívání služby O2TV. V té době ještě provozovatelem sítě byla právě O2.

Web Digitální rádio bude pochopitelně sledovat jak konferenci Českých Radiokomunikací, tak i akci společnosti O2 Czech Republic.

autor: lukpo
Spustit audio