Operátor O2 vypne svůj neplacený kanál O2TV Free určený pro DVB-T multiplex 4

29. březen 2018

Provozovatel placených kanálů O2TV Sport už nebude spolupracovat s operátorem Digital Broadcasting, kterého vlastní ostravský podnikatel Radim Pařízek.

V sobotu 31. března ukončí společnost Digital Broadcasting, operátor DVB-T multiplexu 4, distribuci lineárního kanálu O2TV Free, prostřednictvím něhož firma O2 Czech Republic nabízela na platformě HbbTV vysílání stanic O2TV Sport, O2TV Tenis a O2TV Fotbal. Aplikace je již v tuto chvíli dostupná na všech kanálech FTV Prima v rámci hybridního menu, klasické lineární vysílání kanálu O2TV Free coby televizního kanálu bude od dubna minulostí.

„Hledáme neustále možnosti, jak naši televizi zlepšovat a posouvat o krok dál. Proto jsme se rozhodli špičkový sportovní obsah prostřednictvím FTV Prima představit dalším divákům na území celé České republiky. Přesunem O2TV Sport na Primu chceme odstranit bariéry v přístupu k placenému a exkluzivnímu sportovnímu obsahu, který je doménou světa placené televize,“ uvedl Branislav Valo, zodpovědný za vedení O2TV. „Tato platforma patří mezi naše strategické komunikační kanály s velkým potencionálem růstu. Aktuálně má naše červené tlačítko zásah 1,7 milionu diváků měsíčně,“ doplnil Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima.

autor: lukpo
Spustit audio