Operátor Towercom spouští na Slovensku nadstavbový balík Plustelka Viac

25. květen 2018

Mezi nově přidanými programy se například objevují stanice Československo a Festival, které provozuje společnost Film Europe Ivana Hronce.

Slovenský telekomunikační operátor Towercom začne od června nabízet u našich východních sousedů nadstavbovou službu placené pozemní televize Plustelka s dodatkem Viac. Pro klienty platformy to bude konkrétně znamenat více placených stanic, špatnou zprávou je bohužel skutečnost, že tuto nabídku bude možné naladit pouze z některých vysílačů. Portál SatelitnáTV.sk uvedl, že by mělo jít o lokality Bratislava – Vlčí hrdlo a Nitra – Klokočina.

Všechny programy ve službě Plustelka Viac budou k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) s výjimkou stanic TV Paprika a FilmBox. Nově zařazenými programy jsou konkrétně dále FilmBox Premium, Československo / Festival, Epic Drama, Travel Channel a FightBox. „Těší mě, že stále více a více rozšiřujeme naši nabídku, a tak přinášíme domácnostem bohatší výběr pro ještě bohatší televizní zážitky," konstatoval generální ředitel společnosti Towercom Ivan Peschl. Pozemní vysílání je na Slovensku minoritní platformou, dominuje zde satelitní televize.

autor: lukpo
Spustit audio