Operátoři nabídnou Seznam.cz TV i s doplňkovými službami

12. leden 2018

Klienti O2TV se mohou v následujících dnech těšit na překlopení obsahu z internetové televize Stream.cz do prostředí set-top boxů.

Operátoři, kteří šíří dnes spuštěnou stanici Seznam.cz TV, počítají nejen se šířením samotného kanálu, ale také s nabídkou doplňkových služeb. Tou nejdůležitější je přístup k archivu nové televize. V rámci celoplošného multiplexu 3 je již aktivováno v neveřejném režimu hybridní vysílání HbbTV, které budou moci ve chvíli spuštění využívat majitelé televizorů a set-top boxů připojených k internetu s podporou standardu HbbTV.

Hybridní vysílání Seznamu by mělo nabídnout pořady nové televize. Zároveň s aktivací HbbTV v multiplexu 3, které by mohlo proběhnout již v příštím týdnu, lze předpokládat vypnutí programové pozice Seznam.cz v multiplexu 4 operátora Digital Broadcasting. Její šíření v tuto chvíli ztratí smysl. Již od samotného počátku lze sledovat pořady zpětné v rámci internetových platforem O2TV, T-Mobile TV a SledováníTV.cz. Druhá zmíněná služba dokonce umístila Seznam.cz TV na první programovou pozici před Českou televizi. Satelitní operátoři Digi TV a Skylink mohou archiv pořadů nabídnout na internetových platformách.

Klienti O2TV se mohou v následujících dnech navíc těšit na překlopení obsahu z internetové televize Stream.cz do prostředí set-top boxů. „Jsme velmi rádi, že diváci O2TV najdou na úvodní stránce Moje menu v sekci Aplikace jako první kompletní archiv pořadů internetové televize Stream.cz s pořady jako jsou One Man Show, Kazma jede, Peklo na talíři nebo Autobazar Monte Karlo a mohou si ho tak užít na velké obrazovce,“ konstatovala Anna Lenerová, manažerka obsahu O2TV. Co se týká kabelového operátora UPC, ten podle mluvčího Jaroslava Kolára zpřístupní sedmidenní zpětné zhlédnutí u tohoto programu tehdy, projeví-li o něj zákazníci zájem.

autor: lukpo
Spustit audio