Operátoři odemknou FilmBox Premium, premiéru bude mít seriál Mladý papež

9. duben 2018

Stanice odvysílá v bezplatném období například filmy Wrestler, Smrtelné lži, Královna, Zabij mě třikrát, Colombiana, Mimozemská invaze nebo Bez kalhot.

Tematický kanál FilmBox Premium bude možné v době od 13. do 29. dubna sledovat u operátorů placených služeb bez ohledu na to, jakou má zákazník nabídku. Promo akce bude souviset s premiérou seriálu Mladý papež, který již v minulosti odvysílal konkurenční filmový program HBO. Zapojení do akce už potvrdila satelitní služba Skylink, dá se předpokládat, že se k ní připojí i UPC, O2TV a další hráči na trhu. Akce poběží mimo jiné také na Slovensku.

Akce běží primárně na kanálu FilmBox Premium HD, klienti operátorů, kteří nemají k dispozici HD verzi, mohou sledovat program ve standardní kvalitě. FilmBox Premium odvysílá v bezplatném období například filmy Wrestler, Smrtelné lži, Královna, Zabij mě třikrát, Colombiana, Mimozemská invaze nebo Bez kalhot. Premiéru seriálu Mladý papež, kde se v hlavní roli objevil Jude Law, je připravena na samotný konec promo vysílání. „Programová nabídka kanálu FilmBox Premium HD nabízí prvotřídní zábavu od oceněných filmařů a nejznámějších producentů,“ uvedl Adrian Gumulák, obchodní zástupce FilmBox pro Českou republiku a Slovensko.

autor: lukpo
Spustit audio