Oslavte padesáté výročí BBC Radio 1, speciální stream naladíte několika způsoby

29. září 2017

V rámci aplikace BBC iPlayer Radio, která je k dispozici i pro české uživatele, mohou zájemci najít bonusový materiál v podobě podcastů.

Legendární britská veřejnoprávní rozhlasová stanice BBC Radio 1 si připomíná právě v těchto dnech padesáté výročí od svého startu. Při této příležitosti si pro své posluchače připravila opravdovou lahůdku. Po dobu tři dnů bude možné v rámci digitálních platforem přijímat jeho speciální tematický stream Radio 1 Vintage. K dispozici bude zájemcům z Česka buďto na webových stránkách BBC nebo díky aplikaci BBC iPlayer Radio.

Redakce webu Digitální rádio už si stream vyzkoušela a potvrzuje, že na něj není uplatňována geoblokace. Vysílání tedy bude dispozici i mimo území Velké Británie, Irska nebo zemí Beneluxu. V rámci BBC iPlayer Radio jsou nabízeny také archivní materiály pro okamžitý on-line poslech. V době psaní této aktuality už jich bylo několik desítek. Radio 1 Vintage bude on-line od soboty 30. září úderem sedmé hodiny ranní středoevropského času (v 6.00 GMT). Na webu BBC pak můžete najít řadu bonusových materiálů. Padesátiletému výročí BBC Radio 1 se věnuje ve vysílání i samotná stanice.

autor: lukpo
Spustit audio