Ostravská zoo hledá dobrovolníky pro letní sezónu

1. červen 2016
Zprávy , Zprávy

Ostravská zoologická zahrada shání dobrovolníky pro hlavní návštěvnickou sezónu. Mají zoo pomoct zvládnout rostoucí počet návštěvníků.

Dobrovolníci se zapojí do propagace zahrady, informování lidí nebo budou pomáhat přímo u zvířat. Přihlásit se může zájemci starší 18 let.

„Měli by mít příjemné vystupování, být komunikativní, a je výhodou, pokud mají zkušenost s prací s lidmi. Jejich potřebnost během prázdnin je v podstatě každý den, protože prázdniny jsou i v pracovní dny velmi vytížené,“ upřesňuje mluvčí zoo Šárka Nováková.

Dodala, že zájemci se mohou až do 10. června hlásit na e-mailové adrese vyuka@zoo-ostrava.cz. V mailu označené heslem DOBROVOLNÍK mají uvést své časové možnosti – např. každý den x hodin po dobu 2 týdnů, 1x týdně vždy v neděli a podobně.

„Za pomoc můžeme nabídnout zaškolení a poskytnutí odborných podkladů, seznámení se zoologickou zahradou z jiného úhlu, získání zajímavých zkušeností a nadstandardních informací ze zoo z první ruky, volný vstup do zoo,“ uzavírá mluvčí zahrady.

autoři: tif , iha
Spustit audio