Palát a Šustr pomohli hokejové Tampě Bay k sedmigólovému vítězství

Celkem šest týmů zasáhlo do bojů v kanadskoamerické NHL v noci na dnešek. Ačkoliv se na ledě představili pouze čtyři čeští hokejisté, hned dva z nich prožili vícebodové večery. Útočník Ondřej Palát a obránce Andrej Šustr se navíc mohli těšit z vítězství Tampy Bay v přestřelce proti Islanders.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejista Andrej Šustr slaví se svými spoluhráči gól v síti Ostrovanů

Hokejista Andrej Šustr slaví se svými spoluhráči gól v síti Ostrovanů | Zdroj: ČTK

Hned 11 branek bylo k vidění v duelu mezi domácí Tampou Bay a New Yorkem Islandes, který skončil vítězstvím floridského klubu v poměru 7:4.

V zápase plném gólů se neztratili ani Češi, když Ondřej Palát zaznamenal tři přihrávky, včetně té na rozhodující branku, zatímco Andrej Šustr si vylepšil statistiky dvěma body za gól a asistenci.

Chvíle českého beka ve 47. minutě, kdy příklepem překonal gólmana Greisse a poslal Tampu do vedení 4:3.

Jen nedlouho poté si pak dvě asistence během necelé minuty připsal Ondřej Palát, který měl tak velký podíl na definitivním zlomení odporu hráčů Islanders, za což byl vyhlášen druhou hvězdou utkání.

Fotbalovým výsledkem skončil 1:0 po prodloužení skončil zápas mezi New Jersey Devils a Washingtonem, kterému bonusový bod vystřelil Carlson. Český obránce Mozík ve službách Ďáblů se tak musel smířit s prohrou.

Výhru 4:0 naopak mohl oslavit Dmitrij Jaškin ze St. Lous, které si doma s přehledem poradilo s Vancouverem.

Výsledky NHL:

St. Louis - Vancouver 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Branky: 11. Brodziak, 16. Fabbri, 36. Gunnarsson, 53. Edmundson. Střely na branku: 37:15. Diváci: 19.580. Hvězdy zápasu: 1. Brodziak, 2. Elliott, 3. Edmundson (všichni St. Louis).

New Jersey - Washington 0:1 v prodl.
Branka: 63. Carlson. Střely na branku: 22:26. Diváci: 16.514. Hvězdy zápasu: 1. Carlson (Washington), 2. Wedgewood (New Jersey), 3. Holtby (Washington).

Tampa Bay - NY Islanders 7:4 (2:1, 1:2, 4:1)
Branky: 14. Kučerov (Šustr), 14. Naměstnikov, 26. Stamkos, 47. Šustr, 51. Johnson (Palát), 51. Garrison (Palát), 59. Hedman (Palát) - 9. Nelson, 26. Prince, 37. Boychuk, 47. Kuljomin. Střely na branku: 42:31. Diváci: 19.092. Hvězdy zápasu: 1. Garrison, 2. Palát, 3. Boyle (všichni Tampa).

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme