Placená televize Film+ bude dva týdny šířena bezplatně ze slovenského terestriálu

9. říjen 2017

Společnost Towercom pokračuje ve své "ochutnávce programů", kterou odstartovala v září tohoto roku. Touto formou už nabídla stanice z rodiny Viasat.

Placený kanál Film+ bude od dnešního dne po dobu dvou týdnů šířen zcela zdarma (bez kódování) v rámci slovenské pozemní televize. Program je běžně součástí kódované nabídky Plustelka v rámci multiplexu 4. Jde o promo akci, kterou připravil operátor Towercom ve spolupráci s provozovatelem stanice, společností AMC Networks – Central Europe. Ta kromě jiného provozuje v rámci Plustelky i Sport 1 a Sport 2.

Společnost Towercom pokračuje ve své "ochutnávce programů", kterou odstartovala v září tohoto roku. Divákům zdarma postupně přináší ve vysílání přes anténu placené televizní stanice, a to po dobu několika dní. „Takovým způsobem chceme divákům zprostředkovat co nejvíce televizních zážitků a každý měsíc jim tak prostřednictvím jiného televizního programu zvýšit komfort při sledování televize," řekl generální ředitel Towercomu Ivan Peschl. V průběhu volného vysílání budou nasazeny například Gangy New Yorku nebo hororové drama Žena v černém.

autor: lukpo
Spustit audio