Placený kabelový kanál Muzyka Pervogo změnil vizuál

4. září 2017

Tematická televize Muzyka Pervogo je k dispozici například v kabelové síti společnosti UPC Česká republika i T-Mobile TV.

Ruská hudební televize Muzyka Pervogo známá dříve pouze pod označení Muzika změnila před zhruba dvěma týdny svůj vizuál. Nové grafice dominuje výrazné logo s názvem stanice umístěné nadále do pravého horního rohu obrazovky. Jeho barva se přizpůsobuje jednotlivým hudebním blokům (purpurová, modrá apod.) a koresponduje s celou grafikou. Ostatních programů z rodiny ruského „Prvního kanálu“ se tato změna netýká.

Tematická televize Muzyka Pervogo je k dispozici například v kabelové síti společnosti UPC Česká republika i T-Mobile TV. Stanice je k dispozici pouze ve standardním rozlišení, vysílá však již v širokoúhlém formátu 16:9. Muzyka Pervogo není určena pro základní nabídky operátorů. U UPC je dostupná například v balíčku Russia, případně Komplet, T-Mobile TV ji má mezi zahraničními stanicemi, případně v Premium. Na satelitu dostupném pro tuzemského diváka tuto placenou televizi nenajdeme.

autor: lukpo
Spustit audio