Placený kanál s bojovými sporty Fight Network expanduje do Česka

21. září 2016

Stanice má vyřešena vysílací práva pro nelineární televizi, může tedy figurovat u operátorů například i v rámci zpětného zhlédnutí.

V České republice začne fungovat ještě v letošním roce další placená televize, která se zaměří na bojové sporty. Stanici Fight Network bude zastupovat Štěpánka Červenková, která při jednáních s operátory nabízí i kanály France 24, TV5 Monde nebo česko-slovenskou verzi Fashion TV. Podle vyjádření Červenkové pro web Digitální rádio program nebude lokalizován do češtiny. O možné lokalizaci by rozhodlo případné rozšíření k vícero hráčům a dávalo by tak ekonomicky smysl.

Fight Network nebude mít na českém ani slovenském trhu jednoduchou pozici z pohledu zájmu operátorů, protože podobné, ne-li stejně zaměřené stanice už u nás působí. Na bojové sporty se zaměřuje FightBox HD, za níž stojí provozovatel kanálů FilmBox a FunBox 4K, částečně se mu věnuje i Nova Sport 2 v případě UFC a dalších. Jejich penetrace je pochopitelně mnohem vyšší. Fight Network vysílá v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Diváci budou moci na této stanici sledovat například MMA, box, kickbox, karate, Muay Thai, Battlefield Fight League, Cage Warriors nebo BAMMA from UK.

autor: lukpo
Spustit audio