Placený kanál Sport 3 se vrátí v následujících měsících

4. leden 2018

Sport 3 primárně sloužil pro vysílání závodů formule 1, konkrétně k pohledu z kokpitu těchto vozů, nově se zde začal ale objevovat i magazín americké ligy NFL.

Placený tematický kanál Sport 3, který je exkluzivně dostupný pouze pro klienty IP televize O2TV, se vrátí na obrazovky v následujících měsících. Stanice konkrétně v rámci promo obrazovky upozorňuje na to, že vysílání bude obnovené v březnu. Stávající podoba stanice Sport 3 se skládá ze statického černého textu na oranžovém pozadí a animovaného loga. Diváci jsou odkazování na sledování sesterských kanálů Sport 1 a Sport 2.

Sport 3 primárně sloužil pro vysílání závodů formule 1, konkrétně k pohledu z kokpitu těchto vozů, nově se zde začal ale objevovat i magazín americké ligy NFL, který nabízel pohled do jejího zákulisí. Stanice byla dostupná u operátora původně ve standardním i vysokém rozlišení obrazu, po určité době ovšem operátor HD verzi stáhl a ponechal tedy tuto programovou pozici pouze v SD kvalitě. Provozovatelem stanice je společnost AMC International – Central Europe, která na našem trhu provozuje například placené kanály AMC, Film+ nebo Spektrum.

autor: lukpo
Spustit audio