Playboy TV od května pro české a slovenské operátory také v HD kvalitě

2. květen 2018

Divákům na našem trhu je k dispozici soft erotická verze stanice. Do obrazového formátu 16:9 přešla stanice až v září roku 2015.

Erotická stanice Playboy TV Europe, která je dostupná operátorům v České republice a na Slovensku, je od května k dispozici také ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Kanál má k dispozici v nabídce například T-Mobile TV nebo on-line platforma SledováníTV.cz. Playboy TV Europe je na rozdíl například od španělské verze soft erotickým programem, která spadá do kategorie filmů, které se například v devadesátých letech objevovaly na TV Nova.

Vysoké rozlišení ale není od května jedinou novinkou Playboy TV Europe. Od stejného měsíce se změnilo i jeho zastoupení pro jednání s operátory. Společnost Channels, která ho měla ve svém portfoliu, stejně jako National Geographic, Disney Channel nebo Baby TV, nahradila slovenská firma IFC Media. Díky ní jsou v nabídkách tuzemských operátorů přístupné například stanice Travelxp, Auto Motor Sport, Cartoon Network, Boomerang nebo Deluxe Music. Playboy TV Europe vysílá v originálním, anglickém znění, takže pořady nejsou překládány do češtiny.

autor: lukpo
Spustit audio