Portál Voyo se konečně rozšířil i o stream kanálu Nova 2

8. září 2017

Stanice se do své stávající podoby proměnila začátkem letošního roku, konkrétně 4. února, kdy vlajková loď mediální skupiny oslavila své 23. narozeniny. Do té doby vysílala pod názvem Smíchov.

Mediální skupina Nova konečně rozšířila svůj videoportál Voyo o internetový stream stanice Nova 2. Právě tento program doposud v nabídce služby chyběl. Nova dříve argumentovala tím, že šíření stanice prostřednictvím internetu je problematické z pohledu obsahu, který zde běží. Stávající nabídka portálu Voyo obsahuje stanice Nova Sport, Nova International, Markíza International, Voyo (výběr z videotéky), Nova, Nova Cinema, Nova Gold, Nova Action a Nova 2.

Nova 2 se do své stávající podoby proměnila začátkem letošního roku, konkrétně 4. února, kdy vlajková loď mediální skupiny oslavila své 23. narozeniny. Do té doby stanice vysílala pod svým původním názvem Smíchov. Nova 2 je primárně zaměřena zejména na americké seriály a sitcomy (Přátelé, Joey, Kutil Tim a další), od 22 hodin byla nově zařazena zpravodajská relace TN2. K 4. únoru došlo nejen k rebrandingu Smíchova, ale vůbec všech stanic pod hlavičkou Novy. Skupina nedávno zveřejnila počet předplatitelů portálu Voyo, který se pohyboval těsně pod 31 tisíci.

autor: lukpo
Spustit audio